Blended learning

Je vak is trainer en daar ben je goed in. Je bent pas tevreden als de deelnemers hun doelen halen en het geleerde in de praktijk toe kunnen passen. Steeds vaker vragen opdrachtgevers en cursisten om kortere trainingen, met dezelfde hoge kwaliteit, voor een lagere prijs. Je overweegt nu om jouw training te combineren met e-learning. Blended learning dus. Maar zo eenvoudig is dat niet, lijkt het…..

De voordelen

Omdat je je de laatste tijd bent gaan verdiepen in blended learning, zie ook steeds beter de voordelen ervan.Denk alleen al aan de mogelijkheid om de deelnemers online de onontbeerlijke theorie voor je training vooraf te laten bestuderen. Waardoor iedereen met hetzelfde noodzakelijke kennisniveau aan de offline training begint en er veel meer ruimte is voor het trainen van gedrag en/of vaardigheden. Wat de effectiviteit kan verhogen. Of de de trainingsduur kan inkorten, zodat het een besparing oplevert. De organisatie van de training kan ook flexibeler en efficiënter.

Beren op de weg

Maar dan komt het.  Hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat de e-learning een integraal deel is van je  face-to-face training? En dan? Heb je genoeg kennis en tijd om zelf je e-learning te ontwikkelen? En welk programma gebruik je dan? Moet je dat kopen of zijn er “gratis” versies? Oh ja, en hoe stel je de e-learning beschikbaar voor de deelnemers? Er zijn veel verschillende leerplatforms, Leer Management Systemen (LMS) en Electronische Leeromgevingen (ELO). Met heel veel  verschillende mogelijkheden, functionaliteiten en kosten. Door je erin te verdiepen, zie je steeds meer beren op de weg!

Wat je nodig hebt

Wat je nodig hebt is iemand die samen met jou eerst eens kijkt wat in jouw situatie de beste oplossing is. Die jouw training blended maakt, dat wil zeggen: delen van je training in een e-learningmodule ontwikkelt, zodat jouw training een blended leertraject wordt. En op niet al te lange termijn een besparing oplevert. Dus ervoor zorgt dat je in een hele korte tijd je training al blended aan kan bieden. In een LMS of ELO die het beste bij jouw training en doelgroep past. Tegen een vaste lage prijs. Zodat je precies weet waar je aan toe bent en al snel kunt uitrekenen wanneer jij je investering hebt terugverdient.

Dat is niet zo lastig

Ik help je om jouw training blended te maken, zodat de e-learning integraal deel uitmaakt van je training en past bij jou en je doelgroep. Na een kort ontwerpgesprek ga ik voor je aan de slag en na drie weken lever ik de e-learning module. In een format dat je in elk platform of website kunt publiceren. Tegen een vaste lage prijs, zodat je vooraf precies weet wat het gaat kosten en binnen welke tijd je de investering terugverdient. Helemaal niet lastig dus!

Wil je weten of dat ook voor jou een uitkomst is, laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Dan kan ik je meteen een voorbeeld laten zien hoe jouw e-learning eruit zou kunnen zien.