OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De beste leeroplossing in uw situatie, voor uw bedrijf!

 

 

Het succes van elke samenleving, elk bedrijf of organisatie is afhankelijk van zijn lerend vermogen.  Daarom wil ik graag mijn expertise en ervaring inzetten om mensen en organisaties te helpen bij het leren en ontwikkelen. Door uitdagende en (interactieve) leertrajecten te ontwerpen. Gebruikmakend van nieuwe technologieën en mogelijkheden om het leren te faciliteren.

Bij Defensie heb ik de kans gehad om mezelf daarin te bekwamen en te ontwikkelen. In uiteenlopende functies die allemaal te maken hadden met opleiden en trainen van mensen. Daar was ik zelf trainer en trainde ik trainers, opleidingsontwikkelaars en coaches. Later gaf ik leiding aan een groep opleidingsontwikkelaars en ontwikkelde ik samen met anderen beleid om belangrijke onderwijsvernieuwingen door te kunnen voeren. En gaf ik leiding aan de implementatie van dat beleid.

Na mijn actieve dienst wist ik het zeker: dit is wat ik wil en waar ik energie en plezier uit haal! En dat straal ik uit op mijn omgeving.En ook al heb ik al de nodige kennis en ervaring, sta ik toch nog elke dag in de “learning mode”. Dat houdt me scherp en zo blijf ik in staat om u te helpen met het bedenken van de beste leeroplossing voor heel veel verschillende situaties.

Ik hoor het graag van u als ik u op dit gebied kan helpen.